Tog Ahrensburg - Hamborg priser fra 70,66kr.

Start fra
70,66kr.
Opdage

Ahrensburg til Hamborg af tog

Rejsen fra Ahrensburg til Hamborg by tog er 17,8 km og tager 19 min. Der er 336 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01:14 og den sidste kl 00:55. Det er muligt at rejse fra Ahrensburg til Hamborg med tog for så lidt som 70,66kr. eller så meget som 200,09kr.. Den bedste pris for denne rejse er 70,66kr..

Bedste pris 70,66kr.
Rejsens varighed 19 min
Tilslutning pr. dag 336
Laveste pris 70,66kr.
Højeste pris 200,09kr.
Første afgang 01:14
Sidste afgang 00:55
Afstand 17,8 km
Afgang Ahrensburg
Ankomst Hamborg
Transportører Nordbahn Eisenbahn, DB - InterCity Express (ICE),

Tog Billetter fra Ahrensburg til Hamborg

  Sep 26
  Mere
  20°
  Sep 27
  Mere
  21°
  Sep 28
  Mere
  19°
  Sep 29
  Mere
  22°
  Sep 30
  Mere
  17°
  Oct 01
  Mere
  17°
  Oct 02
  Mere
  18°
  Oct 03
  Mere
  14°
  Oct 04
  Mere
  13°
  Oct 05
  Mere
  15°
  Oct 06
  Mere
  14°
  Oct 07
  Mere
  14°
  Oct 08
  Mere
  15°
  Oct 09
  Mere
  15°
  Oct 10
  Mere
  13°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

De bedste tilbud til dit tog fra Ahrensburg til Hamborg på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Ahrensburg til Hamborg?

I gennemsnit tog billetter fra Ahrensburg til Hamborg omkostninger 131,36kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 44,63kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Ahrensburg til Hamborg?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Bahn, Deutsche Bahn, Sev Bus, Regionalbahn, Regional Express, der betjener ruten toget mellem Ahrensburg og Hamborg.

Deutsche Bahn er den tyske nationale selskab. Det dækker ikke kun nationale og internationale langdistance-ruter til nabolandene, men også regionalt, lokalt og forstæder transport.

Vis den fulde beskrivelse Skjul den fulde beskrivelse
Billige billetter fra Ahrensburg til Hamborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ahrensburg til Hamborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ahrensburg til Hamborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ahrensburg til Hamborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Ahrensburg til Hamborg

De billigste Ahrensburg - Hamborg togbilletter kan findes for så lavt som 45kr., hvis du er heldig, eller 98kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 112kr..

Find den bedste dag at rejse til Hamborg med tog

Når du rejser til Hamborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Billettyper og faciliteter fra Ahrensburg til Hamborg

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som DB - InterCity Express (ICE) og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Ahrensburg til Hamborg.

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.

Trådløst internet
Stille zone
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.

Trådløst internet
Stille zone
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel
Tjenester ombord på Nordbahn Eisenbahn, DB - InterCity Express (ICE) og DB - Regionalbahn fra Ahrensburg til Hamborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Ahrensburg til Hamborg med tog.
Faciliteter Nordbahn Eisenbahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn Metronom DB - Intercity DB - Regional Express
Stille zone
Trådløst internet
Strømstik
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel
Sovende
Bagage

Ahrensburg til Hamborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
0.2kg
Bus
1.5kg
Fly
61.4kg
Bil
5.9kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ahrensburg til Hamborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ahrensburg og Hamborg er 0.2kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ahrensburg og Hamborg? Ved at tage toget mellem Ahrensburg og Hamborg sparer du 61.2kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.3kg i forhold til bussen og 5.7kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Ahrensburg til Hamborg?
En tog-billet fra Ahrensburg til Hamborg er 116,56kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 70,66kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Ahrensburg til Hamborg?
Den billigste billet, du kan få fra Ahrensburg til Hamborg, er 70,66kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Ahrensburg og Hamborg ved tog?
Ahrensburg til Hamborg er 17,8 km.
Hvor længe varer tog mellem Ahrensburg og Hamborg?
Ahrensburg til Hamborg er i gennemsnit 40 min. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 19 min.
Hvilke virksomheder opererer fra Ahrensburg til Hamborg?
Ahrensburg til Hamborg er dækket af 6 operatør(er). Du kan finde på Virail Nordbahn Eisenbahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn, Metronom, DB - Intercity, DB - Regional Express levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Ahrensburg til Hamborg?
Ahrensburg til Hamborg har i gennemsnit 336 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Ahrensburg til Hamborg?
Den tidligste tog fra Ahrensburg til Hamborg afgår ved 01:14. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Ahrensburg til Hamborg?
Den seneste tog fra Ahrensburg til Hamborg afgår ved 00:55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Ahrensburg til Hamborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 70,66kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Ahrensburg til Hamborg?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Ahrensburg for at gå til Hamborg. Du kan gå fra Ahrensburg-gartenholz, Ahrensburg, Bahnhof, Ahrensburg, og du kan nå frem til Hamburg Hbf Zob, Harburg, Hamburg-altona(s), Hamburg Dammtor, Airport (s), Hamburg, Bahnhof Altona, Hamburg, Stephansplatz (oper/cch), Hamburg.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Ahrensburg til Hamborg?
Der er i gennemsnit 64 fra Ahrensburg at gå til Hamborg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Ahrensburg til Hamborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Ahrensburg og Hamborg er 19 min.
Er der en direkte tog fra Ahrensburg til Hamborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Ahrensburg og Hamborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Ahrensburg til Hamborg af tog?
tog-rejsen fra Ahrensburg til Hamborg skaber 0.2kg CO2-emissioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder, produktopdateringer og eksklusive kampagner direkte i din indbakke