Find et tog fra Albertslund til Farum

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 16,74 kr.
Rejse varighed 1 t 16 min
Forbindelser pr dag 77
Første afgang: 02:06
Sidste afgang 23:43
Afstand 17 km

Billige flybilletter tog fra Albertslund til Farum på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Albertslund til Farum i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Albertslund til Farum?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Albertslund til Farum er af 19,21 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Albertslund til Farum kan være omkring 16,74 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Albertslund til Farum?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også DSB betjener toget rute Albertslund -. Farum

Tog fra Albertslund til Farum

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Albertslund til Farum planlagt?

Mens det første tog til Farum blade på 02:06, er den sidste planlagt til 23:43. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t 16 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Farum i 44 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til Farum og hvor vil du ankommer?

De tog til Farum vil efterlade fra Albertslund St. og vil ankomme til Farum St., Farum Bytorv (Frederiksborgvej).

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.