Find et tog fra Albertslund til Greve

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 16,74 kr.
Rejse varighed 53 min
Forbindelser pr dag 44
Første afgang: 02:10
Sidste afgang 00:15
Afstand 9 km

Med virail de billigste togbilletter fra Albertslund til Greve.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Albertslund til Greve i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Albertslund til Greve?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Albertslund til Greve fra 16,74 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 19,12 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Albertslund til Greve?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med dsb, der betjener ruten toget mellem Albertslund og Greve.

Tog fra Albertslund til Greve

Hvor lang tid tager det fra Albertslund til Greve og hvornår togene forlader?

I gennemsnit tager det 53 min at komme til Greve med tog, men du bliver nødt 33 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :firstDeparture, mens den sidste blade :fromCity på 00:15.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Albertslund og Greve?

Togene kører Albertslund fra Albertslund St. og ankommer til Greve St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.