Find et tog fra Albertslund til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 21,52 kr.
Rejse varighed 26 min
Forbindelser pr dag 73
Første afgang: 02:06
Sidste afgang 00:46
Afstand 13 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Albertslund til København.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Albertslund til København i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Albertslund til København?

I gennemsnit tog billetter fra Albertslund til København omkostninger 23,38 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 21,52 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Albertslund til København?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Albertslund og København.

Tog fra Albertslund til København

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Albertslund til København planlagt?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 17 min, men i gennemsnit tager 26 min. Den første tog ledes til Københavny er på 02:06, mens den sidste blade Albertslund på 00:46.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Albertslund til København?

Togene kører Albertslund fra Albertslund St. og ankommer til Østerport St., København H.

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.