Find et tog fra Ålborg til Roskilde

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Roskilde
fra 7,82 kr.

Rejse detaljer

Bedste pris 58,40 kr.
Rejse varighed 3 t 14 min
Forbindelser pr dag 75
Første afgang: 05:35
Sidste afgang 01:55
Afstand 205 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Ålborg til Roskilde.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Ålborg til Roskilde?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Ålborg til Roskilde også for kun 58,40 kr., mens den gennemsnitlige pris er 62,12 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Ålborg til Roskilde med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Ålborg -. Roskilde

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere 58,40 kr. Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Ålborg til Roskilde

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Roskilde med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Roskilde i 1 t, men i gennemsnit tager 3 t 13 min. Den første tog ledes til Roskildey er på 06:14, mens den sidste blade Ålborg på 01:55.

I hvilke stationer kan du tage toget til Roskilde og hvor vil du ankommer?

Togene kører Ålborg fra Aalborg St., Aalborg Vestby , Aalborg Vestby St. og ankommer til Roskilde St. , Frederikshavn St..

For korte afstande som mellem Ålborg og Roskilde, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.