Find et tog fra Ballerup til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 21,52 kr.
Rejse varighed 34 min
Forbindelser pr dag 73
Første afgang: 02:10
Sidste afgang 00:55
Afstand 14 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Ballerup til København.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Ballerup til København?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Ballerup til København fra 21,52 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 22,26 kr..

Tog fra Ballerup til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

For at komme til København med tog, kan du stole på DSB, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Ballerup til København

Hvor lang tid vil det tage dig fra Ballerup til København med tog og hvornår togene forlader?

Det første tog til København blade på 02:10, mens den sidste på 00:55. I gennemsnit, rejsen varer 34 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 23 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Ballerup og København?

Du kan tage toget til København på Ballerup St., Ballerup St. (togbus), som ankommer til Østerport St., København H, København H (togbus).

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.