Find et tog fra Charlottenlund til Næstved

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 53,42 kr.
Rejse varighed 3 t 30 min
Forbindelser pr dag 33
Første afgang: 02:40
Sidste afgang 01:31
Afstand 78 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Charlottenlund til Næstved.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Charlottenlund til Næstved. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Charlottenlund til Næstved?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Charlottenlund til Næstved til 53,42 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Næstved omkostninger i gennemsnit 58,76 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Charlottenlund til Næstved med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med DSB, der betjener ruten toget mellem Charlottenlund og Næstved.

Tog fra Charlottenlund til Næstved

Hvor lang tid vil det tage dig fra Charlottenlund til Næstved med tog og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Næstved blade på 02:40, er den sidste planlagt til 01:31. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t 30 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Næstved i 1 t 40 min.

Hvilke stationer gør togene til Næstved orlov fra?

De tog til Næstved vil efterlade fra Charlottenlund St. og vil ankomme til Næstved St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Da rejsen mellem Charlottenlund og Næstved er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.