Find et tog fra Farum til Hørsholm

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 16,74 kr.
Rejse varighed 38 min
Forbindelser pr dag 63
Første afgang: 02:02
Sidste afgang 01:25
Afstand 12 km

Billige flybilletter tog fra Farum til Hørsholm på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Farum til Hørsholm. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Farum til Hørsholm?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Farum til Hørsholm til 16,74 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Hørsholm omkostninger i gennemsnit 17,65 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Farum til Hørsholm med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Farum til Hørsholm tilbydes af DSB.

Tog fra Farum til Hørsholm

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Farum til Hørsholm planlagt?

Det første tog til Hørsholm blade på 02:02, mens den sidste på 01:25. I gennemsnit, rejsen varer 38 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Hørsholm i 23 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Farum og Hørsholm?

De tog til Hørsholm kan efterlade fra Farum Bytorv (Frederiksborgvej), Farum St. og ankommer til Hørsholm Midtpunkt (Usserød Kongevej).

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.