Find et tog fra Fredericia til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 94,68 kr.
Rejse varighed 33 min
Forbindelser pr dag 32
Første afgang: 01:20
Sidste afgang 00:14
Afstand 33 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Fredericia til Horsens.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Fredericia til Horsens. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Fredericia til Horsens?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Fredericia til Horsens fra 94,68 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 94,93 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Fredericia y til Horsens med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Fredericia til Horsens tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Fredericia til Horsens

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Horsens med tog?

Mens det første tog til Horsens blade på 01:20, er den sidste planlagt til 00:14. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 33 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Horsens i 30 min.

Hvilke stationer gør togene til Horsens orlov fra?

Togene til Horsens forlade Fredericia fra Fredericia St. og ankommer i Horsens St..

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.