Find et tog fra Fredericia til Kolding

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Kolding

Rejse detaljer

Bedste pris 24 kr.
Rejse varighed 12 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 01:14
Sidste afgang 01:19
Afstand 20 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Fredericia til Kolding.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Kolding. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Fredericia til Kolding, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Kolding?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Fredericia til Kolding til 24 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Kolding omkostninger i gennemsnit 35,11 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Fredericia til Kolding?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Fredericia til Kolding tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra Fredericia til Kolding

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Kolding med tog?

Det første tog til Kolding blade på 01:14, mens den sidste på 01:19. I gennemsnit, rejsen varer 12 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Kolding i 10 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Fredericia og Kolding?

De tog til Kolding vil efterlade fra Fredericia St. og vil ankomme til Kolding St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.