Find et tog fra Fredericia til Næstved

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Næstved

Rejse detaljer

Bedste pris 264,10 kr.
Rejse varighed 3 t 56 min
Forbindelser pr dag 27
Første afgang: 03:59
Sidste afgang 00:59
Afstand 132 km

Med virail de billigste togbilletter fra Fredericia til Næstved.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Fredericia til Næstved. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Næstved?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Fredericia til Næstved er af 264,10 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Fredericia til Næstved kan være omkring 264,10 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Fredericia y til Næstved med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med DSB, der betjener ruten toget mellem Fredericia og Næstved.

Tog fra Fredericia til Næstved

Hvor lang tid vil det tage dig fra Fredericia til Næstved med tog og hvornår togene forlader?

I gennemsnit tager det 3 t 56 min at komme til Næstved med tog, men du bliver nødt 2 t 6 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :03:59, mens den sidste blade :Fredericia på 00:59.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Fredericia og Næstved?

De tog til Næstved kan efterlade fra Fredericia St. og ankommer til Næstved St..

Da rejsen mellem Fredericia og Næstved er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.