Find et tog fra Godhavn til Hillerød

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 26,31 kr.
Rejse varighed 30 min
Forbindelser pr dag 26
Første afgang: 02:16
Sidste afgang 00:16
Afstand 19 km

Med virail de billigste togbilletter fra Godhavn til Hillerød.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Godhavn til Hillerød i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Godhavn til Hillerød?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Godhavn til Hillerød også for kun 26,31 kr., mens den gennemsnitlige pris er 29,56 kr..

Tog fra Godhavn til Hillerød: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Godhavn til Hillerød tilbydes af DSB.

Tog fra Godhavn til Hillerød

Hvor lang tid vil det tage dig fra Godhavn til Hillerød med tog og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Hillerød blade på 02:16, er den sidste planlagt til 00:16. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 30 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Hillerød i 30 min.

Hvilke stationer gør togene til Hillerød orlov fra?

De tog til Hillerød kan efterlade fra Godhavn St. og ankommer til Hillerød St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.