Find et tog fra Greve til Ballerup

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 20,73 kr.
Rejse varighed 1 t 5 min
Forbindelser pr dag 36
Første afgang: 01:04
Sidste afgang 00:44
Afstand 17 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Greve til Ballerup.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Ballerup. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Greve til Ballerup, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Ballerup?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Greve til Ballerup er af 22,63 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Greve til Ballerup kan være omkring 20,73 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Greve til Ballerup?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også dsb betjener toget rute Greve -. Ballerup

Tog fra Greve til Ballerup

Hvor lang tid vil det tage dig fra Greve til Ballerup med tog og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Ballerup i 45 min, men i gennemsnit tager 1 t 5 min. Den første tog ledes til Ballerupy er på 01:04, mens den sidste blade Greve på 00:44.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Greve - Ballerup?

De tog til Ballerup kan efterlade fra Greve St. og ankommer til Ballerup St..

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.