Find et tog fra Hjørring til Herning

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 169,43 kr.
Rejse varighed 5 t 59 min
Forbindelser pr dag 25
Første afgang: 07:49
Sidste afgang 22:02
Afstand 160 km

De bedste tilbud til dit tog fra Hjørring til Herning på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Herning?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Hjørring til Herning er af 226,71 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Hjørring til Herning kan være omkring 169,43 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Hjørring til Herning?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Hjørring -. Herning

Tog fra Hjørring til Herning

Hvor lang tid tager det fra Hjørring til Herning og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 5 t 59 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Herning i 3 t 5 min. Det første tog kører fra Hjørring på 07:49, mens den sidste blade på 22:02.

I hvilke stationer kan du tage toget til Herning og hvor vil du ankommer?

Togene kører Hjørring fra Hjørring St. og ankommer til Herning St..

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.