Find et tog fra Hjørring til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 452,47 kr.
Rejse varighed 8 t 39 min
Forbindelser pr dag 42
Første afgang: 02:02
Sidste afgang 23:02
Afstand 254 km

De bedste tilbud til dit tog fra Hjørring til København på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til København?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Hjørring til København fra 452,47 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 467,57 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Hjørring til København?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Hjørring og København.

Tog fra Hjørring til København

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Hjørring til København planlagt?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 5 t 1 min, men i gennemsnit tager 8 t 39 min. Den første tog ledes til Københavny er på 02:02, mens den sidste blade Hjørring på 23:02.

I hvilke stationer kan du tage toget til København og hvor vil du ankommer?

Togene til København forlade Hjørring fra Hjørring St. og ankommer i København H, Østerport St..

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

Da rejsen mellem Hjørring og København er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.