Find et tog fra Holbæk til Hillerød

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 35,20 kr.
Rejse varighed 5 t 16 min
Forbindelser pr dag 113
Første afgang: 06:04
Sidste afgang 01:37
Afstand 44 km

De bedste tilbud til dit tog fra Holbæk til Hillerød på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Hillerød. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Holbæk til Hillerød, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Hillerød?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Holbæk til Hillerød er af 172,87 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Holbæk til Hillerød kan være omkring 35,20 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Holbæk til Hillerød?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde rejseplanen , dsb, der giver de togforbindelser mellem Holbæk og Hillerød.

Tog fra Holbæk til Hillerød

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Holbæk til Hillerød planlagt?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Hillerød i 1 t 20 min, men i gennemsnit tager 5 t 16 min. Den første tog ledes til Hillerødy er på 06:04, mens den sidste blade Holbæk på 01:37.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Holbæk til Hillerød?

De tog til Hillerød kan efterlade fra Stenhus St. , Holbæk St. og ankommer til Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej).

For korte afstande som mellem Holbæk og Hillerød, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.