Find et tog fra Holbæk til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Rejse varighed 1 t 49 min
Forbindelser pr dag 108
Første afgang: 07:44
Sidste afgang 00:54
Afstand 53 km

De bedste tilbud til dit tog fra Holbæk til København på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Holbæk til København?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Holbæk til København til 61,40 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til København omkostninger i gennemsnit 66,64 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Holbæk y til København med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute Holbæk -. København

Tog fra Holbæk til København

Hvor lang tid til du har brug for at komme til København med tog?

Det første tog til København blade på 06:42, mens den sidste på 00:54. I gennemsnit, rejsen varer 1 t 53 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 42 min.

Hvilke stationer gør togene til København orlov fra?

De tog til København vil efterlade fra Holbæk St., Stenhus St. og vil ankomme til Østerport St., København H.

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Da rejsen mellem Holbæk og København er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.