Find et tog fra Holstebro til Århus

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Århus

Rejse detaljer

Rejse varighed 2 t 36 min
Forbindelser pr dag 36
Første afgang: 07:17
Sidste afgang 00:35
Afstand 101 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Holstebro til Århus.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Holstebro til Århus?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Holstebro til Århus er af 289,55 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Holstebro til Århus kan være omkring 44,80 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Holstebro til Århus?

For at komme til Århus med tog, kan du stole på Rejseplanen, DSB, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Holstebro til Århus

Hvad tid gøre togene til Århus orlov, og hvor længe er rejsen?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Århus i 48 min, men i gennemsnit tager 3 t 45 min. Den første tog ledes til Århusy er på 06:25, mens den sidste blade Holstebro på 00:35.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Holstebro og Århus?

De tog til Århus vil efterlade fra Holstebro St. og vil ankomme til Lem St., Aarhus H.

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

For korte afstande som mellem Holstebro og Århus, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.