Find et tog fra Hørsholm til Farum

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 16,74 kr.
Rejse varighed 36 min
Forbindelser pr dag 66
Første afgang: 04:44
Sidste afgang 00:49
Afstand 12 km

Billige flybilletter tog fra Hørsholm til Farum på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Hørsholm til Farum i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Hørsholm til Farum?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Hørsholm til Farum også for kun 16,74 kr., mens den gennemsnitlige pris er 19,15 kr..

Tog fra Hørsholm til Farum: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde DSB, der giver de togforbindelser mellem Hørsholm og Farum.

Tog fra Hørsholm til Farum

Hvor lang tid vil det tage dig fra Hørsholm til Farum med tog og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Farum blade på 04:44, er den sidste planlagt til 00:49. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 36 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Farum i 24 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Hørsholm til Farum?

Togene til Farum forlade Hørsholm fra Hørsholm Midtpunkt (Usserød Kongevej) og ankommer i Farum Bytorv (Frederiksborgvej), Farum St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Hørsholm og Farum, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.