Find et tog fra København til Ribe

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 377,72 kr.
Rejse varighed 4 t 5 min
Forbindelser pr dag 137
Første afgang: 03:06
Sidste afgang 21:05
Afstand 242 km

Med virail de billigste togbilletter fra København til Ribe.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Ribe?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra København til Ribe er af 389,32 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra København til Ribe kan være omkring 377,72 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Ribe?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Ribe tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra København til Ribe

Hvad tid gøre togene til Ribe orlov, og hvor længe er rejsen?

Mens det første tog til Ribe blade på 03:06, er den sidste planlagt til 21:05. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 4 t 5 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Ribe i 2 t 49 min.

Hvilke stationer gør togene til Ribe orlov fra?

Togene til Ribe forlade København fra Østerport St., København H og ankommer i Ribe Nørremark St., Ribe St..

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.