Find et tog fra København til Støvring

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 420,58 kr.
Rejse varighed 7 t 21 min
Forbindelser pr dag 45
Første afgang: 01:23
Sidste afgang 01:05
Afstand 215 km

Billige flybilletter tog fra København til Støvring på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra København til Støvring?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra København til Støvring er af 431,84 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra København til Støvring kan være omkring 420,58 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Støvring?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Støvring tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra København til Støvring

Hvad tid gøre togene til Støvring orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 7 t 21 min at komme til Støvring med tog, men du bliver nødt 4 t 10 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :firstDeparture, mens den sidste blade :fromCity på 01:05.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Støvring?

Togene kører København fra København H , Østerport St. og ankommer til Støvring St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.