Find et tog fra Køge til Farum

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 35,08 kr.
Rejse varighed 2 t 38 min
Forbindelser pr dag 67
Første afgang: 02:23
Sidste afgang 00:27
Afstand 41 km

De bedste tilbud til dit tog fra Køge til Farum på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Køge til Farum?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Køge til Farum er af 38,51 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Køge til Farum kan være omkring 35,08 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Køge til Farum med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde DSB, der giver de togforbindelser mellem Køge og Farum.

Tog fra Køge til Farum

Hvor lang tid vil det tage dig fra Køge til Farum med tog og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Farum i 1 t 20 min, men i gennemsnit tager 2 t 38 min. Den første tog ledes til Farumy er på 02:23, mens den sidste blade Køge på 00:27.

Hvilke stationer gør togene til Farum orlov fra?

Togene kører Køge fra Køge St. og ankommer til Farum St., Farum Bytorv (Frederiksborgvej).

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Køge og Farum, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.