Find et tog fra Næstved til Greve

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 39,07 kr.
Rejse varighed 1 t 48 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 04:09
Sidste afgang 01:46
Afstand 52 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Næstved til Greve.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Greve. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Næstved til Greve, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Næstved til Greve?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Næstved til Greve til 39,07 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Greve omkostninger i gennemsnit 41,17 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Næstved til Greve?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Næstved -. Greve

Tog fra Næstved til Greve

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Næstved til Greve planlagt?

Mens det første tog til Greve blade på 04:09, er den sidste planlagt til 01:46. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t 48 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Greve i 49 min.

Hvilke stationer gør togene til Greve orlov fra?

Du kan tage toget til Greve på Næstved St., som ankommer til Greve St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Da rejsen mellem Næstved og Greve er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.