Find et tog fra Næstved til Vejle

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Vejle

Rejse detaljer

Bedste pris 297,99 kr.
Rejse varighed 3 t 56 min
Forbindelser pr dag 29
Første afgang: 04:09
Sidste afgang 00:59
Afstand 150 km

Billige flybilletter tog fra Næstved til Vejle på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Vejle?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Næstved til Vejle til 297,99 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Vejle omkostninger i gennemsnit 307,20 kr..

Tog fra Næstved til Vejle: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Næstved til Vejle tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Næstved til Vejle

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Næstved til Vejle planlagt?

Mens det første tog til Vejle blade på 04:09, er den sidste planlagt til 00:59. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t 56 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Vejle i 2 t 27 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Næstved til Vejle?

De tog til Vejle kan efterlade fra Næstved St. og ankommer til Vejle St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.