Find et tog fra Odense til Århus

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Århus

Rejse detaljer

Bedste pris 294 kr.
Rejse varighed 3 t 50 min
Forbindelser pr dag 37
Første afgang: 01:53
Sidste afgang 22:13
Afstand 85 km

Med virail de billigste togbilletter fra Odense til Århus.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Århus?

I gennemsnit tog billetter fra Odense til Århus omkostninger 294 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 294 kr..

Tog fra Odense til Århus: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også dsb betjener toget rute Odense -. Århus

Tog fra Odense til Århus

Hvor lang tid tager det fra Odense til Århus og hvornår togene forlader?

Det første tog til Århus blade på 01:53, mens den sidste på 22:13. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 50 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Århus i 2 t 40 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Odense - Århus?

Du kan tage toget til Århus på Odense St. , Odense Sygehus St., som ankommer til Aarhus H , Vemb St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Odense og Århus, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.