Find et tog fra Odense til Århus

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Århus

Rejse detaljer

Bedste pris 191,36 kr.
Rejse varighed 3 t 20 min
Forbindelser pr dag 125
Første afgang: 01:25
Sidste afgang 00:54
Afstand 85 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Odense til Århus.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Odense til Århus. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Odense til Århus?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Odense til Århus til 191,36 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Århus omkostninger i gennemsnit 233,12 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Odense til Århus med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Odense til Århus tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Odense til Århus

Hvor lang tid tager det fra Odense til Århus og hvornår togene forlader?

Hvilke stationer gør togene til Århus orlov fra?

Du kan tage toget til Århus på Odense St., Odense Sygehus St., som ankommer til Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej).

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.