Find et tog fra Odense til Sønderborg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Sønderborg

Rejse detaljer

Bedste pris 265,10 kr.
Rejse varighed 2 t 42 min
Forbindelser pr dag 44
Første afgang: 06:10
Sidste afgang 23:47
Afstand 66 km

Billige flybilletter tog fra Odense til Sønderborg på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Sønderborg. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Odense til Sønderborg, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Odense til Sønderborg?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Odense til Sønderborg er af 265,95 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Odense til Sønderborg kan være omkring 265,10 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Odense til Sønderborg?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med rejseplanen , dsb, der betjener ruten toget mellem Odense og Sønderborg.

Tog fra Odense til Sønderborg

Hvor lang tid tager det fra Odense til Sønderborg og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Sønderborg i 2 t 8 min, men i gennemsnit tager 2 t 42 min. Den første tog ledes til Sønderborgy er på 06:10, mens den sidste blade Odense på 23:47.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Odense og Sønderborg?

De tog til Sønderborg vil efterlade fra Odense St. , Odense Sygehus St. og vil ankomme til Sønderborg St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Da rejsen mellem Odense og Sønderborg er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.