Find et tog fra Roskilde til Farum

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 26,31 kr.
Rejse varighed 1 t 43 min
Forbindelser pr dag 76
Første afgang: 02:05
Sidste afgang 00:10
Afstand 26 km

Billige flybilletter tog fra Roskilde til Farum på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Roskilde til Farum. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Roskilde til Farum?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Roskilde til Farum fra 26,31 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 31,12 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Roskilde til Farum med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også DSB betjener toget rute Roskilde -. Farum

Tog fra Roskilde til Farum

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Roskilde til Farum planlagt?

Mens det første tog til Farum blade på 02:05, er den sidste planlagt til 00:10. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t 43 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Farum i 58 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Roskilde til Farum?

De tog til Farum vil efterlade fra Roskilde St. og vil ankomme til Farum Bytorv (Frederiksborgvej), Farum St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Da rejsen mellem Roskilde og Farum er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.