Find et tog fra Roskilde til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 371,74 kr.
Rejse varighed 3 t 31 min
Forbindelser pr dag 31
Første afgang: 02:12
Sidste afgang 00:11
Afstand 142 km

De bedste tilbud til dit tog fra Roskilde til Horsens på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Roskilde til Horsens?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Roskilde til Horsens fra 371,74 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 372,64 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Roskilde til Horsens?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Roskilde og Horsens.

Tog fra Roskilde til Horsens

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Horsens med tog?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 3 t 31 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Horsens i 2 t 22 min. Det første tog kører fra Roskilde på 02:12, mens den sidste blade på 00:11.

I hvilke stationer kan du tage toget til Horsens og hvor vil du ankommer?

De tog til Horsens vil efterlade fra Roskilde St. og vil ankomme til Horsens St..

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.