Find et tog fra Silkeborg til Fredericia

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Fredericia

Rejse detaljer

Bedste pris 151,48 kr.
Rejse varighed 2 t 20 min
Forbindelser pr dag 31
Første afgang: 01:01
Sidste afgang 00:14
Afstand 68 km

De bedste tilbud til dit tog fra Silkeborg til Fredericia på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Silkeborg til Fredericia i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Silkeborg til Fredericia?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Silkeborg til Fredericia er af 151,89 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Silkeborg til Fredericia kan være omkring 151,48 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Silkeborg til Fredericia?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Silkeborg og Fredericia.

Tog fra Silkeborg til Fredericia

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Fredericia med tog?

Det første tog til Fredericia blade på 01:01, mens den sidste på 00:14. I gennemsnit, rejsen varer 2 t 20 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Fredericia i 1 t 13 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Silkeborg og Fredericia?

De tog til Fredericia vil efterlade fra Silkeborg St. og vil ankomme til Fredericia St..

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.