Find et tog fra Skanderborg til Middelfart

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 127,57 kr.
Rejse varighed 1 t 52 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 02:59
Sidste afgang 00:05
Afstand 61 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Skanderborg til Middelfart.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Skanderborg til Middelfart?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Skanderborg til Middelfart er af 127,91 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Skanderborg til Middelfart kan være omkring 127,57 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Skanderborg til Middelfart?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Skanderborg og Middelfart.

Tog fra Skanderborg til Middelfart

Hvor lang tid tager det fra Skanderborg til Middelfart og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t 52 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Middelfart i 54 min. Det første tog kører fra Skanderborg på 02:59, mens den sidste blade på 00:05.

Hvilke stationer gør togene til Middelfart orlov fra?

Du kan tage toget til Middelfart på Skanderborg St., som ankommer til Middelfart St..

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.