Find et tog fra Skive til Herning

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 47,04 kr.
Rejse varighed 1 t 51 min
Forbindelser pr dag 25
Første afgang: 06:10
Sidste afgang 00:34
Afstand 47 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Skive til Herning.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Skive til Herning i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Skive til Herning?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Skive til Herning er af 63,51 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Skive til Herning kan være omkring 47,04 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Skive til Herning med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med rejseplanen , dsb, der betjener ruten toget mellem Skive og Herning.

Tog fra Skive til Herning

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Skive til Herning planlagt?

Det første tog til Herning blade på 06:10, mens den sidste på 00:34. I gennemsnit, rejsen varer 1 t 51 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Herning i 1 t 9 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Skive til Herning?

Du kan tage toget til Herning på Skive St., som ankommer til Herning St..

Da rejsen mellem Skive og Herning er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.