Find et tog fra Skive til Odense

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 300,98 kr.
Rejse varighed 4 t 19 min
Forbindelser pr dag 51
Første afgang: 06:09
Sidste afgang 23:46
Afstand 155 km

Billige flybilletter tog fra Skive til Odense på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Skive til Odense i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Skive til Odense?

I gennemsnit tog billetter fra Skive til Odense omkostninger 306,53 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 300,98 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Skive til Odense?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Skive til Odense tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Skive til Odense

Hvor lang tid vil det tage dig fra Skive til Odense med tog og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Odense i 3 t 7 min, men i gennemsnit tager 4 t 19 min. Den første tog ledes til Odensey er på 06:09, mens den sidste blade Skive på 23:46.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Skive - Odense?

Togene til Odense forlade Skive fra Skive St. og ankommer i Odense St., Odense Sygehus St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.