Find et tog fra Slagelse til Fredericia

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Fredericia

Rejse detaljer

Bedste pris 231,22 kr.
Rejse varighed 2 t 9 min
Forbindelser pr dag 29
Første afgang: 01:09
Sidste afgang 01:01
Afstand 103 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Slagelse til Fredericia.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Slagelse til Fredericia?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Slagelse til Fredericia er af 238,63 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Slagelse til Fredericia kan være omkring 231,22 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Slagelse til Fredericia med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute Slagelse -. Fredericia

Tog fra Slagelse til Fredericia

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Slagelse til Fredericia planlagt?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 2 t 9 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Fredericia i 1 t 5 min. Det første tog kører fra Slagelse på 01:09, mens den sidste blade på 01:01.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Slagelse og Fredericia?

Du kan tage toget til Fredericia på Slagelse St., som ankommer til Fredericia St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.