Find et tog fra Slagelse til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 315,93 kr.
Rejse varighed 2 t 20 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 02:47
Sidste afgang 22:59
Afstand 107 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Slagelse til Horsens.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Slagelse til Horsens?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Slagelse til Horsens til 315,93 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Horsens omkostninger i gennemsnit 316,43 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Slagelse y til Horsens med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Slagelse og Horsens.

Tog fra Slagelse til Horsens

Hvad tid gøre togene til Horsens orlov, og hvor længe er rejsen?

Mens det første tog til Horsens blade på 02:47, er den sidste planlagt til 22:59. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 2 t 20 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Horsens i 1 t 42 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Slagelse til Horsens?

Du kan tage toget til Horsens på Slagelse St., som ankommer til Horsens St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.