Find et tog fra Tåstrup til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 373,74 kr.
Rejse varighed 4 t 2 min
Forbindelser pr dag 32
Første afgang: 01:45
Sidste afgang 23:45
Afstand 155 km

De bedste tilbud til dit tog fra Tåstrup til Horsens på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Tåstrup til Horsens?

I gennemsnit tog billetter fra Tåstrup til Horsens omkostninger 374,36 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 373,74 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Tåstrup til Horsens?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Tåstrup og Horsens.

Tog fra Tåstrup til Horsens

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Horsens med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Horsens i 2 t 39 min, men i gennemsnit tager 4 t 2 min. Den første tog ledes til Horsensy er på 01:45, mens den sidste blade Tåstrup på 23:45.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Tåstrup - Horsens?

Togene til Horsens forlade Tåstrup fra Taastrup St. og ankommer i Horsens St..

Da rejsen mellem Tåstrup og Horsens er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.