Find et tog fra Vanløse til Farum

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 26,31 kr.
Rejse varighed 52 min
Forbindelser pr dag 150
Første afgang: 01:15
Sidste afgang 23:43
Afstand 16 km

Med virail de billigste togbilletter fra Vanløse til Farum.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Vanløse til Farum. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Vanløse til Farum?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Vanløse til Farum fra 26,31 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 30,01 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Vanløse til Farum?

For at komme til Farum med tog, kan du stole på Rejseplanen, DSB, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Vanløse til Farum

Hvor lang tid tager det fra Vanløse til Farum og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Farum blade på 01:15, er den sidste planlagt til 23:43. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 52 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Farum i 33 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til Farum og hvor vil du ankommer?

De tog til Farum kan efterlade fra Vanløse St., Vanløse St. (Metro) og ankommer til Farum Bytorv (Frederiksborgvej), Farum St..

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

For korte afstande som mellem Vanløse og Farum, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.