Find et tog fra Viborg til Greve

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 391,67 kr.
Rejse varighed 7 t 28 min
Forbindelser pr dag 25
Første afgang: 06:44
Sidste afgang 00:09
Afstand 204 km

Med virail de billigste togbilletter fra Viborg til Greve.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Viborg til Greve i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Viborg til Greve?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Viborg til Greve til 391,67 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Greve omkostninger i gennemsnit 391,67 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Viborg til Greve?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med DSB, der betjener ruten toget mellem Viborg og Greve.

Tog fra Viborg til Greve

Hvor lang tid tager det fra Viborg til Greve og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Greve i 4 t 20 min, men i gennemsnit tager 7 t 28 min. Den første tog ledes til Grevey er på 06:44, mens den sidste blade Viborg på 00:09.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Viborg til Greve?

Togene kører Viborg fra Viborg St. og ankommer til Greve St..

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.