Find et tog fra Viborg til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 78,13 kr.
Rejse varighed 2 t 56 min
Forbindelser pr dag 29
Første afgang: 05:44
Sidste afgang 00:09
Afstand 71 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Viborg til Horsens.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Horsens. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Viborg til Horsens, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Viborg til Horsens?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Viborg til Horsens også for kun 78,13 kr., mens den gennemsnitlige pris er 127,39 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Viborg til Horsens?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Viborg til Horsens tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Viborg til Horsens

Hvor lang tid vil det tage dig fra Viborg til Horsens med tog og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 2 t 56 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Horsens i 1 t 43 min. Det første tog kører fra Viborg på 05:44, mens den sidste blade på 00:09.

Hvilke stationer gør togene til Horsens orlov fra?

De tog til Horsens vil efterlade fra Viborg St. og vil ankomme til Horsens St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Viborg og Horsens, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.