Bus Constanța - Mangalia priser fra 15,62 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
15,62 kr.

Constanța til Mangalia af bus

Rejsen fra Constanța til Mangalia by bus er 43,01 km og tager 0 t. og 46 min.. Der er 74 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 23.45. Det er muligt at rejse fra Constanța til Mangalia med bus for så lidt som 15,62 kr. eller så meget som 109,49 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 15,62 kr..

Laveste pris15,62 kr.
Rejsens varighed0 t. og 46 min.
Tilslutning pr. dag74
Laveste pris15,62 kr.
Højeste pris109,49 kr.
Første afgang00.15
Sidste afgang23.45
Afstand43,01 km
AfgangConstanța
AnkomstMangalia
Transportørertrans_polosam, eurotur_barladMere

Bus Billetter fra Constanța til Mangalia

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Hvad tid skal busserne til Mangalia forlade?

For at komme fra Constanța til Mangalia med bus vil det tage dig 0 t. og 46 min.. Den første afgang er planlagt på 00.15, mens den sidste bus er på 23.45. For at komme til Mangalia fra Constanța med bus, vil det tage dig omkring 0 t. og 46 min., eller endda 0 t. og 11 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Constanța på 00.15, mens den sidste er ved 23.45.

Sammenlign priser og billetter fra Constanța til Mangalia

Billige bus billetter fra Constanța til Mangalia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Constanța til Mangalia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Constanța til Mangalia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Constanța til Mangalia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille Constanța til Mangalia rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Constanța til Mangalia

De billigste Constanța - Mangalia busbilletter kan findes for så lavt som 116,71 kr., hvis du er heldig, eller 131,00 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 143,86 kr..

Find den bedste dag at rejse til Mangalia med bus

Når du rejser til Mangalia med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Constanța til Mangalia CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
3.01kg
Bus
3.23kg
Fly
8.6kg
Bil
6.88kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Constanța til Mangalia?
En bus-billet fra Constanța til Mangalia er 24,40 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 15,62 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Constanța til Mangalia?
Den billigste billet, du kan få fra Constanța til Mangalia, er 15,62 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Constanța og Mangalia ved bus?
Constanța til Mangalia er 43,01 km.
Hvor længe varer bus mellem Constanța og Mangalia?
Constanța til Mangalia er i gennemsnit 0 t. og 46 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 11 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Constanța til Mangalia?
Constanța til Mangalia er dækket af 9 operatør(er). Du kan finde på Virail trans_polosam, eurotur_barlad, sir_trans, gsmtrans, autogari, fany, horas, comanto_trans, matdan_transport, simpa_trans levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Constanța til Mangalia?
Constanța til Mangalia har i gennemsnit 74 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Constanța til Mangalia?
Den tidligste bus fra Constanța til Mangalia afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Constanța til Mangalia?
Den seneste bus fra Constanța til Mangalia afgår ved 23.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Constanța til Mangalia?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 15,62 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Constanța til Mangalia?
Der er i gennemsnit 74 fra Constanța at gå til Mangalia.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Constanța til Mangalia af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Constanța og Mangalia er 0 t. og 11 min..
Er der en direkte bus fra Constanța til Mangalia?
Ja, der er en direkte bus mellem Constanța og Mangalia.
Hvad er CO2-emissionerne for Constanța til Mangalia af bus?
bus-rejsen fra Constanța til Mangalia skaber 3.23kg CO2-emissioner.