Bus Svendborg - Halmstad priser fra 188,04 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Svendborg til Halmstad af bus

Rejsen fra Svendborg til Halmstad by bus er 228,14 km og tager 7 t. og 57 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.25 og den sidste kl 17.55. Det er muligt at rejse fra Svendborg til Halmstad med bus for så lidt som 188,04 kr. eller så meget som 214,22 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 188,04 kr..

Laveste pris188,04 kr.
Rejsens varighed7 t. og 57 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris188,04 kr.
Højeste pris214,22 kr.
Første afgang08.25
Sidste afgang17.55
Afstand228,14 km
AfgangSvendborg
AnkomstHalmstad
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Halmstad?

For at komme fra Svendborg til Halmstad med bus vil det tage dig 7 t. og 57 min.. Den første afgang er planlagt på 08.25, mens den sidste bus er på 17.55. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 7 t. og 57 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Halmstad i 7 t. og 5 min.. Den første bus er planlagt på 08.25 og den sidste på 17.55.

Billige bus billetter fra Svendborg til Halmstad
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Svendborg til Halmstad.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Svendborg til Halmstad, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Svendborg til Halmstad.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Svendborg til Halmstad

De billigste Svendborg - Halmstad busbilletter kan findes for så lavt som 65,83 kr., hvis du er heldig, eller 115,67 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 173,46 kr..

Find den bedste dag at rejse til Halmstad med bus

Når du rejser til Halmstad med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Svendborg til Halmstad
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Svendborg til Halmstad med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Svendborg til Halmstad CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
15.97kg
Bus
17.11kg
Fly
45.63kg
Bil
36.5kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Svendborg til Halmstad?
En bus-billet fra Svendborg til Halmstad er 195,40 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 188,04 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Svendborg til Halmstad?
Den billigste billet, du kan få fra Svendborg til Halmstad, er 188,04 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Svendborg og Halmstad ved bus?
Svendborg til Halmstad er 228,14 km.
Hvor længe varer bus mellem Svendborg og Halmstad?
Svendborg til Halmstad er i gennemsnit 7 t. og 57 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 7 t. og 5 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Svendborg til Halmstad?
Svendborg til Halmstad har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Svendborg til Halmstad?
Den tidligste bus fra Svendborg til Halmstad afgår ved 08.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Svendborg til Halmstad?
Den seneste bus fra Svendborg til Halmstad afgår ved 17.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Svendborg til Halmstad?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 188,04 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Svendborg til Halmstad af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Svendborg og Halmstad er 7 t. og 5 min..
Er der en direkte bus fra Svendborg til Halmstad?
Ja, der er en direkte bus mellem Svendborg og Halmstad.
Hvad er CO2-emissionerne for Svendborg til Halmstad af bus?
bus-rejsen fra Svendborg til Halmstad skaber 17.11kg CO2-emissioner.