Bus Wuppertal - Berlin priser fra 141,25 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Wuppertal til Berlin af bus

Rejsen fra Wuppertal til Berlin by bus er 450,82 km og tager 8 t. og 31 min.. Der er 9 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.10 og den sidste kl 23.25. Det er muligt at rejse fra Wuppertal til Berlin med bus for så lidt som 141,25 kr. eller så meget som 394,15 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 141,25 kr..

Laveste pris141,25 kr.
Rejsens varighed8 t. og 31 min.
Tilslutning pr. dag9
Laveste pris141,25 kr.
Højeste pris394,15 kr.
Første afgang09.10
Sidste afgang23.25
Afstand450,82 km
AfgangWuppertal
AnkomstBerlin
TransportørerFlixTrain, FlixTrain GmbHMere

Bus Billetter fra Wuppertal til Berlin

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign priser og billetter fra Wuppertal til Berlin

Billige bus billetter fra Wuppertal til Berlin
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Wuppertal til Berlin.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Wuppertal til Berlin, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Wuppertal til Berlin.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Wuppertal til Berlin rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 141,25 kr. til 327,21 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 57% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Wuppertal til Berlin

De billigste Wuppertal - Berlin busbilletter kan findes for så lavt som 183,87 kr., hvis du er heldig, eller 215,88 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 276,63 kr..

Find den bedste dag at rejse til Berlin med bus

Når du rejser til Berlin med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Billettyper og faciliteter fra Wuppertal til Berlin

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain tilbyder, når du rejser fra Wuppertal til Berlin.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
Tjenester ombord på FlixTrain, FlixBus fra Wuppertal til Berlin
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Wuppertal til Berlin med bus.
Faciliteter FlixTrain FlixBus
quiet_zone Stille zone check cross
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
accessibility Tilgængelighed check cross
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
bicycle Cykel check cross
sleeper_couchette Sovende check cross

Wuppertal til Berlin CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
31.56kg
Bus
33.81kg
Fly
90.16kg
Bil
72.13kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Wuppertal til Berlin?
En bus-billet fra Wuppertal til Berlin er 251,12 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 141,25 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Wuppertal til Berlin?
Den billigste billet, du kan få fra Wuppertal til Berlin, er 141,25 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Wuppertal og Berlin ved bus?
Wuppertal til Berlin er 450,82 km.
Hvor længe varer bus mellem Wuppertal og Berlin?
Wuppertal til Berlin er i gennemsnit 8 t. og 31 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 6 t. og 15 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Wuppertal til Berlin?
Wuppertal til Berlin er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixTrain, FlixTrain GmbH, FlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o. levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Wuppertal til Berlin?
Wuppertal til Berlin har i gennemsnit 9 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Wuppertal til Berlin?
Den tidligste bus fra Wuppertal til Berlin afgår ved 09.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Wuppertal til Berlin?
Den seneste bus fra Wuppertal til Berlin afgår ved 23.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Wuppertal til Berlin?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 141,25 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Wuppertal til Berlin?
Der er i gennemsnit 9 fra Wuppertal at gå til Berlin.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Wuppertal til Berlin af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Wuppertal og Berlin er 6 t. og 15 min..
Er der en direkte bus fra Wuppertal til Berlin?
Ja, der er en direkte bus mellem Wuppertal og Berlin.
Hvad er CO2-emissionerne for Wuppertal til Berlin af bus?
bus-rejsen fra Wuppertal til Berlin skaber 33.81kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Wuppertal

Populære ruter

Weekendudflugter fra Wuppertal

Internationale ruter fra Wuppertal og nærliggende områder

Andre destinationer fra Wuppertal

Hovedruter til Berlin

Relaterede ruter

Andre populære ruter