Tog Berlin - Chemnitz priser fra 138,35 kr.

Start fra
138,35 kr.

Berlin til Chemnitz af tog

Rejsen fra Berlin til Chemnitz by tog er 191,31 km og tager 4 t. og 4 min.. Der er 151 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.05 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra Berlin til Chemnitz med tog for så lidt som 138,35 kr. eller så meget som 634,49 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 138,35 kr..

Laveste pris138,35 kr.
Rejsens varighed4 t. og 4 min.
Tilslutning pr. dag151
Laveste pris138,35 kr.
Højeste pris634,49 kr.
Første afgang00.05
Sidste afgang23.59
Afstand191,31 km
AfgangBerlin
AnkomstChemnitz
TransportørerDB - Regionalbahn, RailjetMere

Tog Billetter fra Berlin til Chemnitz

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Berlin til Chemnitz på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Berlin til Chemnitz?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Berlin til Chemnitz er af 370,87 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Berlin til Chemnitz kan være omkring 138,35 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Berlin y til Chemnitz med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Berlin og Chemnitz.

Hvor lang tid tager det fra Berlin til Chemnitz og hvornår togene forlader?

Det første tog til Chemnitz blade på 00.05, mens den sidste på 23.59. For at komme fra Berlin til Chemnitz med tog, skal du 4 t. og 4 min.. Det første tog til Chemnitz blade på 00.05, mens den sidste på 23.59. I gennemsnit, rejsen varer 4 t. og 4 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Chemnitz i 2 t. og 31 min..

Hvilke stationer gør togene til Chemnitz orlov fra?

Togene kører Berlin fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Berlin til Chemnitz

Billige tog billetter fra Berlin til Chemnitz
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Berlin til Chemnitz.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Berlin til Chemnitz, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Berlin til Chemnitz.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Berlin til Chemnitz rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 110,83 kr. til 251,93 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 56% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Berlin til Chemnitz

De billigste Berlin - Chemnitz togbilletter kan findes for så lavt som 83,76 kr., hvis du er heldig, eller 153,47 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 198,45 kr..

Find den bedste dag at rejse til Chemnitz med tog

Når du rejser til Chemnitz med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Mitteldeutsche Regiobahn (MRB) er et regionalt jernbaneselskab, der opererer i de centrale tyske delstater Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og er et datterselskab af Transdev Germany. MRB driver passagertog på flere regionale linjer, herunder Leipzig-Hof-linjen, Leipzig-Altenburg-linjen og Halle-Kassel-linjen. Selskabets flåde består af moderne elektriske og diesel-flere enheder, og den tilbyder en række tjenester, herunder regionale eksprestog, regionaltog og S-Bahn-tjenester. MRB er forpligtet til at levere sikre, pålidelige og miljøvenlige transporttjenester til sine passagerer.

ÖBB Nightjet, der drives af de østrigske føderale jernbaner (ÖBB), tilbyder overnatning med togrejser mellem større europæiske byer, hvilket giver en bekvem og behagelig måde at rejse gennem natten på. Nightjet-togene er udstyret med sovekabiner, sofaer og sæder, hvilket giver passagererne en behagelig og bekvem måde at rejse lange afstande på, mens de sover. Tjenesten kører i hele Østrig og strækker sig til nabolande som Tyskland, Schweiz, Italien og Tjekkiet.

ÖBB Railjet er en højhastighedstogtjeneste, der drives af de østrigske forbundsjernbaner (ÖBB). Det forbinder større østrigske byer med steder i Ungarn, Tyskland, Schweiz og Tjekkiet. Super Sparpreis, Sparpreis og Flexpreis er billetpriser, der bestemmer billettens fleksibilitet og de tilhørende omkostninger, og Standard, First og Business er de niveauer af service og komfort, der tilbydes på toget.

Express InterCity er en type togtjeneste, der kører i mange lande rundt om i verden. Det er designet til at give hurtig og effektiv transport mellem større byer med begrænsede stop undervejs. Express InterCity-tog tilbyder typisk faciliteter såsom komfortable siddepladser, aircondition og mad og drikke ombord. De kan også have førsteklasses eller business-class siddemuligheder til passagerer, der ønsker ekstra komfort og faciliteter. Express InterCity-tog er ofte et populært valg for forretningsrejsende, turister og pendlere, der skal rejse mellem byer hurtigt og bekvemt.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Regionalbahn er en type togforbindelse i Tyskland, der kører på regionale ruter, der forbinder mindre byer og byer med større. Disse tog er normalt langsommere end intercitytog, men de holder flere stop og er mere overkommelige. Regionalbahn-tog drives af forskellige selskaber, herunder Deutsche Bahn, og de tilbyder enkelt- og flerdagsbilletter. Togene bruges ofte af pendlere og turister, der gerne vil udforske landskabet og mindre byer.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Berlin til Chemnitz

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity, FlixTrain og Nightjet tilbyder, når du rejser fra Berlin til Chemnitz.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Seated carriage

Disse billetter er ideelle til kortere rejser i løbet af dagen, og de byder på komfortable sæder i vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Couchette

Disse billetter giver en mere overkommelig mulighed for overnatningsrejser med køjesenge i delte rum, der kan rumme op til 6 passagerer.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Sleeper cabin

Disse er de mest komfortable Nightjet-billetter, der byder på enkelt-, dobbelt- eller tredobbelte rum med senge, tæpper og puder til en god nats søvn.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Economy Class

Economy class tilbyder siddepladser i åbent plan med stikkontakter og bagagebærere.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Første klasse byder på tilbagelænede lædersæder, borde, stikkontakter og mulighed for at bestille mad og drikkevarer.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Business Class

Business class tilbyder endnu mere komfortable siddepladser, en gratis velkomstdrink og muligheden for at bestille mad og drikkevarer fra restaurantmenuen, men det er kun tilgængeligt på udvalgte ruter og mod et ekstra gebyr.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
wifi Trådløst internet open icon close icon
Wifi-tjenesten er i øjeblikket ikke tilgængelig på Nighthet.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Private rum er tilgængelige på ÖBB Nightjets. I liggevogne kan 1-6 personer (1-3 voksne; maks. 5 børn op til 14 år) rejse til en lav fast takst. For alles komfort er der desuden en stille tid fra kl. 22.00 til kl. 08.00. Hovedlys i sove- og liggesektioner bør være slukket i denne periode.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Udover standardudtag tilbyder den nye Nightjet USB-opladning og induktive ladestationer.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser med et ÖBB Nightjet-tog, må du kun tjekke en kuffert og et stykke håndbagage. Sørg for, at din bagage opbevares på en måde, der ikke generer eller hindrer andre. Husk retningslinjerne for bagageopbevaring: Genstande, der nemt kan opbevares, skal ligge i de overliggende stativer, mens større bagage skal placeres under sædet eller i dertil beregnede bagagebærere. Hold altid passager, døre og flugtveje fri for alles sikkerhed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Visse ruter tilbyder busser med kørestolsvenlige rum og nærliggende toiletter, der kan rumme en passager med kørestol og en ledsager.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Dagbusrejsende kan købe snacks og drikkevarer fra personalet ombord. Indehavere af liggestole får mineralvand og en wienermorgenmad. Sovekabinepassagerer nyder en velkomstdrink, aftensnack, mineralvand og en tilpasset morgenmad. Specifikke diætønsker til Nightjet-måltider skal sendes via e-mail mindst 72 timer før afgang.
air_con Aircondition open icon close icon
Hvert rum i sove-, ligge- og siddevogne har individuelle styringer af aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
På Nightjets, der forbinder Tyskland, Østrig og Schweiz, er cykler velkomne med en specifik billet og reservation. ÖBB Nightjet tillader også ting som klapvogne og musikinstrumenter. Brug ÖBB-tjenesten til at transportere cykler i Østrig. Foldecykler er gratis, hvis de er inden for 110 cm x 80 cm x 40 cm. Sørg for, at el-cykelbatterier er opladet, og bemærk, at cykler ikke kan være på busser under jernbaneafbrydelser.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Uanset klasse, forvent komfortable bekvemmeligheder, herunder gratis WiFi.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Railjet har stille zoner for en fredelig rejse. Af hensyn til alles komfort, bevar stilheden i disse områder for 1. og 2. klasse.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hvert sæde er udstyret med en stikkontakt, der også er velegnet til opladning af kørestolsbatterier.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser på Railjet, er du ikke begrænset af en specifik bagagegrænse. Du skal dog sikre dig, at dine kufferter passer i overhead-reolen eller de anviste bagagerum på toget.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kørestolsvenlige pladser er til stede på Regiojet-togene.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Nyd et udvalg af snacks og drinks ombord. Tjek Regiojet-appen for den fulde menu. Hver passager får en gratis vandflaske, og hvis du er på Relax eller Business Class, kan du nyde en gratis italiensk kaffe eller myntete.
air_con Aircondition open icon close icon
Railjet-tog er udstyret med aircondition for din komfort.
bicycle Cykel open icon close icon
Du kan på de fleste ÖBB-tog med en speciel cykelbillet, som er 10 % af en almindelig billet eller mindst €2 for anden klasse. Railjet togcykelgodtgørelser varierer, så tjek deres køreplan. En cykel pr. person, og hvis det er en e-cykel, så sørg for, at batteriet er opladet, da opladning ombord ikke er tilgængelig. For nemheds skyld i Østrig er der en dør-til-dør-service til transport af cykler.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søg ro på ICE Frankfurt i Coach 21 (anden klasse) og Coach 28/29 (første klasse). På ICE 104/105 Basel er det Coach 31 (anden klasse) og Coach 38/39 (første klasse).
wifi Trådløst internet open icon close icon
På ICE-tog kan du nyde gratis WiFi og få adgang til ICE-portalen til film, tv-shows, lydbøger, spil og læsemateriale.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Bliv opladet med et strømstik tilgængeligt for hver to pladser i toget.
luggage Bagage open icon close icon
På ICE-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kontakt DB's Mobilitetsservice for at få hjælp til ombordstigning, togskifte eller andre forespørgsler. Personalet er altid klar til at hjælpe og sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Med ICE kan du vælge mellem en komplet menu på restauranten ombord eller hurtige snacks i bistroen. For First Class-passagerer serveres gratis mad og drikkevarer direkte til dit sæde. DBs mangfoldige menu, der opdateres kvartalsvis, byder på lokale og vegetariske/veganske muligheder.
air_con Aircondition open icon close icon
ICE-tog tilbyder ikke kun aircondition, men er også innoverende med miljøvenlige systemer, der både køler og opvarmer ved hjælp af naturlige kølemidler.
bicycle Cykel open icon close icon
På Deutsche Bahn-tog skal du sørge for, at den er adskilt og pakket tæt ind i et etui eller et omslag med dit navn mærket på, og du kan tage det med ombord gratis. Du har også lov til en almindelig og en håndbagage. Bare sørg for, at din cykel ikke kommer i vejen for andre rejsende eller blokerer gange. Bemærk: Specielle cykler er ikke tilladt, men hvis du er en international rejsende, er der ingen grund til at bekymre dig om spidsbelastningsbegrænsninger.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på DB - Regionalbahn, Railjet, FlixTrain fra Berlin til Chemnitz
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Berlin til Chemnitz med train.
Faciliteter DB - Regionalbahn Railjet FlixTrain DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express Ostdeutsche Eisenbahn Nightjet DB - Intercity EuroCity City-Bahn Chemnitz Mitteldeutsche Regiobahn FlixBus
quiet_zone Stille zone check check check check check check check cross check check check cross
wifi Trådløst internet check check check check check check check check check check check check
power_sockets Strømstik check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check cross cross check check check cross cross check
accessibility Tilgængelighed check check check check check check check cross check check check cross
food_and_drink Mad og drikke check check check check check check check check check check check check
air_con Aircondition check check check check check check check cross check check check check
bicycle Cykel check check check check check check check cross check check check cross
sleeper_couchette Sovende check check check check check check check cross check check check cross

Berlin til Chemnitz CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.39kg
Bus
14.35kg
Fly
38.26kg
Bil
30.61kg
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Chemnitz med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Berlin og Chemnitz er 13.39kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Berlin og Chemnitz? Ved at tage toget mellem Berlin og Chemnitz sparer du 24.87kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.96kg i forhold til bussen og 17.22kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Berlin til Chemnitz?
En tog-billet fra Berlin til Chemnitz er 370,87 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 138,35 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Berlin til Chemnitz?
Den billigste billet, du kan få fra Berlin til Chemnitz, er 138,35 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Berlin og Chemnitz ved tog?
Berlin til Chemnitz er 191,31 km.
Hvor længe varer tog mellem Berlin og Chemnitz?
Berlin til Chemnitz er i gennemsnit 4 t. og 4 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 31 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Berlin til Chemnitz?
Berlin til Chemnitz er dækket af 12 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Regionalbahn, Railjet, FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, Ostdeutsche Eisenbahn, Nightjet, DB - Intercity, EuroCity, City-Bahn Chemnitz, Mitteldeutsche Regiobahn, DB - Flughafen-Express (FEX), FlixBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Berlin til Chemnitz?
Berlin til Chemnitz har i gennemsnit 151 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Berlin til Chemnitz?
Den tidligste tog fra Berlin til Chemnitz afgår ved 00.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Berlin til Chemnitz?
Den seneste tog fra Berlin til Chemnitz afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Berlin til Chemnitz?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 138,35 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Berlin til Chemnitz?
Der er 10 station(er), som du kan afvige fra Berlin for at gå til Chemnitz. Du kan gå fra Berlin ZOB, Berlin Ostbahnhof, Berlin Potsdamer Platz (S), Berlin Hbf, Berlin Alexanderplatz, Berlin Ostkreuz, Berlin Tegel Airport, Spandau, Berlin Friedrichstraße, Berlin Zoologischer Garten, og du kan nå frem til Chemnitz Süd, Chemnitz Hbf, Chemnitz ZOB.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Berlin til Chemnitz?
Der er i gennemsnit 1 fra Berlin at gå til Chemnitz.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Berlin til Chemnitz af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Berlin og Chemnitz er 2 t. og 31 min..
Er der en direkte tog fra Berlin til Chemnitz?
Ja, der er en direkte tog mellem Berlin og Chemnitz.
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Chemnitz af tog?
tog-rejsen fra Berlin til Chemnitz skaber 13.39kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Berlin

Populære ruter

Weekendudflugter fra Berlin

Internationale ruter fra Berlin og nærliggende områder

Andre destinationer fra Berlin

Hovedruter til Chemnitz

Relaterede ruter

Andre populære ruter