Find et tog fra Brokdorf til Kiel

Brokdorf til Kiel af tog

Rejsen fra Brokdorf til Kiel by tog er 72,8 km og tager 0 t. og 0 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 23.49 og den sidste kl 23.49. Det er muligt at rejse fra Brokdorf til Kiel med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 0 min.
Tilslutning pr. dag2
Første afgang23.49
Sidste afgang23.49
Afstand72,8 km
AfgangBrokdorf
AnkomstKiel
TransportørerDeutsche Bahn

Billige flybilletter tog fra Brokdorf til Kiel på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Kiel?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Brokdorf til Kiel er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Brokdorf til Kiel kan være omkring .

Tog fra Brokdorf til Kiel: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Brokdorf og Kiel.

Hvor lang tid vil det tage dig fra Brokdorf til Kiel med tog og hvornår togene forlader?

Det første tog til Kiel blade på 23.49, mens den sidste på 23.49. For at komme fra Brokdorf til Kiel med tog, skal du 0 t. og 0 min.. Mens det første tog til Kiel blade på 23.49, er den sidste planlagt til 23.49. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 0 t. og 0 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Kiel i 0 t. og 0 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Brokdorf og Kiel?

Togene til Kiel forlade Brokdorf fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Brokdorf til Kiel
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Brokdorf til Kiel.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Brokdorf til Kiel, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Brokdorf til Kiel.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Find den bedste dag at rejse til Kiel med tog

Når du rejser til Kiel med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra Brokdorf til Kiel
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Brokdorf til Kiel med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Brokdorf til Kiel CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
5.1kg
Bus
5.46kg
Fly
14.56kg
Bil
11.65kg
Hvad er CO2-emissionerne for Brokdorf til Kiel med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Brokdorf og Kiel er 5.1kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Brokdorf og Kiel? Ved at tage toget mellem Brokdorf og Kiel sparer du 9.46kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.36kg i forhold til bussen og 6.55kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Brokdorf og Kiel ved tog?
Brokdorf til Kiel er 72,8 km.
Hvor længe varer tog mellem Brokdorf og Kiel?
Brokdorf til Kiel er i gennemsnit 0 t. og 0 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 0 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Brokdorf til Kiel?
Brokdorf til Kiel har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Brokdorf til Kiel?
Den tidligste tog fra Brokdorf til Kiel afgår ved 23.49. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Brokdorf til Kiel?
Den seneste tog fra Brokdorf til Kiel afgår ved 23.49. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Brokdorf til Kiel af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Brokdorf og Kiel er 0 t. og 0 min..
Er der en direkte tog fra Brokdorf til Kiel?
Ja, der er en direkte tog mellem Brokdorf og Kiel.
Hvad er CO2-emissionerne for Brokdorf til Kiel af tog?
tog-rejsen fra Brokdorf til Kiel skaber 5.1kg CO2-emissioner.