Tog Hamm - Krefeld priser fra 174,06 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Hamm til Krefeld af tog

Rejsen fra Hamm til Krefeld by tog er 93,59 km og tager 1 t. og 47 min.. Der er 4 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 03.17 og den sidste kl 05.44. Det er muligt at rejse fra Hamm til Krefeld med tog for så lidt som 174,06 kr. eller så meget som 240,26 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 174,06 kr..

Laveste pris174,06 kr.
Rejsens varighed1 t. og 47 min.
Tilslutning pr. dag4
Laveste pris174,06 kr.
Højeste pris240,26 kr.
Første afgang03.17
Sidste afgang05.44
Afstand93,59 km
AfgangHamm
AnkomstKrefeld
TransportørerDB - Regionalbahn, VIAS RailMere

Tog Billetter fra Hamm, NW til Krefeld

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Hamm, NW til Krefeld

Billige tog billetter fra Hamm til Krefeld
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hamm til Krefeld.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hamm til Krefeld, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hamm til Krefeld.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Hamm, NW til Krefeld rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hamm til Krefeld

De billigste Hamm - Krefeld togbilletter kan findes for så lavt som 143,63 kr., hvis du er heldig, eller 200,52 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 301,18 kr..

Find den bedste dag at rejse til Krefeld med tog

Når du rejser til Krefeld med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

National Express er et britisk multinationalt offentlig transportselskab, der driver bus- og jernbanetjenester i Storbritannien, Europa, Nordafrika og Nordamerika. Virksomheden blev grundlagt i 1972 og har hovedkvarter i Birmingham, Storbritannien. National Express driver en flåde på over 1.600 busser, der betjener over 900 destinationer over hele Storbritannien. Selskabet driver også jernbanetjenester i Storbritannien, herunder East Anglia-franchisen.

VIAS Rail er et belgisk jernbaneselskab, der driver passager- og godstog i Belgien og Holland. Det blev etableret i 2014 som et joint venture mellem det franske jernbaneselskab SNCF og det belgiske jernbaneselskab SNCB. VIAS Rail driver højhastighedstog, regionaltog og pendlertog, samt leverer jernbanegodstjenester. Virksomheden sigter mod at levere sikre, pålidelige og bæredygtige transportløsninger til sine kunder. VIAS Rail er forpligtet til at reducere sin miljøpåvirkning ved at investere i energieffektive tog og fremme bæredygtig praksis i hele sin drift.

Regionalbahn er en type togforbindelse i Tyskland, der kører på regionale ruter, der forbinder mindre byer og byer med større. Disse tog er normalt langsommere end intercitytog, men de holder flere stop og er mere overkommelige. Regionalbahn-tog drives af forskellige selskaber, herunder Deutsche Bahn, og de tilbyder enkelt- og flerdagsbilletter. Togene bruges ofte af pendlere og turister, der gerne vil udforske landskabet og mindre byer.

Tjenester ombord på DB - Regionalbahn, VIAS Rail, National Express fra Hamm til Krefeld
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hamm til Krefeld med train.
Faciliteter DB - Regionalbahn VIAS Rail National Express DB - Regional Express
quiet_zone Stille zone check check check check
wifi Trådløst internet check check check check
power_sockets Strømstik check check check check
luggage Bagage check cross check cross
accessibility Tilgængelighed check check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check check
air_con Aircondition check check check check
bicycle Cykel check check check check
sleeper_couchette Sovende check check check check

Hamm til Krefeld CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
6.55kg
Bus
7.02kg
Fly
18.72kg
Bil
14.98kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hamm til Krefeld med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hamm og Krefeld er 6.55kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hamm og Krefeld? Ved at tage toget mellem Hamm og Krefeld sparer du 12.17kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.47kg i forhold til bussen og 8.43kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Hamm til Krefeld?
En tog-billet fra Hamm til Krefeld er 190,57 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 174,06 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Hamm til Krefeld?
Den billigste billet, du kan få fra Hamm til Krefeld, er 174,06 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Hamm og Krefeld ved tog?
Hamm til Krefeld er 93,59 km.
Hvor længe varer tog mellem Hamm og Krefeld?
Hamm til Krefeld er i gennemsnit 1 t. og 47 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 33 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Hamm til Krefeld?
Hamm til Krefeld er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Regionalbahn, VIAS Rail, National Express, DB - Regional Express levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Hamm til Krefeld?
Hamm til Krefeld har i gennemsnit 4 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hamm til Krefeld?
Den tidligste tog fra Hamm til Krefeld afgår ved 03.17. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hamm til Krefeld?
Den seneste tog fra Hamm til Krefeld afgår ved 05.44. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Hamm til Krefeld?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 174,06 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hamm til Krefeld af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hamm og Krefeld er 1 t. og 33 min..
Er der en direkte tog fra Hamm til Krefeld?
Ja, der er en direkte tog mellem Hamm og Krefeld.
Hvad er CO2-emissionerne for Hamm til Krefeld af tog?
tog-rejsen fra Hamm til Krefeld skaber 6.55kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hamm

Populære ruter

Weekendudflugter fra Hamm

Internationale ruter fra Hamm og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hamm

Hovedruter til Krefeld

Relaterede ruter

Andre populære ruter