Tog Lissabon - Madrid priser fra 316,50 kr.

Start fra
316,50 kr.
Opdage

Lissabon til Madrid af tog

Rejsen fra Lissabon til Madrid by tog er 503,64 km og tager 15 t. og 18 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.25 og den sidste kl 08.00. Det er muligt at rejse fra Lissabon til Madrid med tog for så lidt som 316,50 kr. eller så meget som 560,85 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 316,50 kr..

Laveste pris316,50 kr.
Rejsens varighed15 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris316,50 kr.
Højeste pris560,85 kr.
Første afgang00.25
Sidste afgang08.00
Afstand503,64 km
AfgangLissabon
AnkomstMadrid
TransportørerIC - Intercidades, AP - Alfa Pendular

Tog Billetter fra Lisbon til Madrid

Afgangsdato
onsdag den 29. nov. 2023

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Lissabon til Madrid.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Madrid. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Lissabon til Madrid, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Lissabon til Madrid?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Lissabon til Madrid fra 316,50 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 400,85 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Lissabon til Madrid?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Lissabon og Madrid.

Hvor lang tid tager det fra Lissabon til Madrid og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Lissabon og Madrid tage 15 t. og 18 min.. Det første tog afgår kl 00.25, mens den sidste er ved 08.00 Det første tog til Madrid blade på 00.25, mens den sidste på 08.00. I gennemsnit, rejsen varer 15 t. og 18 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Madrid i 13 t. og 4 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Lissabon - Madrid?

Togene til Madrid forlade Lissabon fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Lisbon til Madrid

Billige tog billetter fra Lissabon til Madrid
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Lissabon til Madrid.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Lissabon til Madrid, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Lissabon til Madrid.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille Lisbon til Madrid rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Madrid med tog

Når du rejser til Madrid med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Lissabon til Madrid CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
35.25kg
Bus
37.77kg
Fly
100.73kg
Bil
80.58kg
Hvad er CO2-emissionerne for Lissabon til Madrid med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Lissabon og Madrid er 35.25kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Lissabon og Madrid? Ved at tage toget mellem Lissabon og Madrid sparer du 65.48kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.52kg i forhold til bussen og 45.33kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Lissabon til Madrid?
En tog-billet fra Lissabon til Madrid er 400,85 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 316,50 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Lissabon til Madrid?
Den billigste billet, du kan få fra Lissabon til Madrid, er 316,50 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Lissabon og Madrid ved tog?
Lissabon til Madrid er 503,64 km.
Hvor længe varer tog mellem Lissabon og Madrid?
Lissabon til Madrid er i gennemsnit 15 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 13 t. og 4 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Lissabon til Madrid?
Lissabon til Madrid er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail IC - Intercidades, AP - Alfa Pendular, R - Regional, Renfe - Intercity levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Lissabon til Madrid?
Lissabon til Madrid har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Lissabon til Madrid?
Den tidligste tog fra Lissabon til Madrid afgår ved 00.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Lissabon til Madrid?
Den seneste tog fra Lissabon til Madrid afgår ved 08.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Lissabon til Madrid?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 316,50 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Lissabon til Madrid af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Lissabon og Madrid er 13 t. og 4 min..
Er der en direkte tog fra Lissabon til Madrid?
Ja, der er en direkte tog mellem Lissabon og Madrid.
Hvad er CO2-emissionerne for Lissabon til Madrid af tog?
tog-rejsen fra Lissabon til Madrid skaber 35.25kg CO2-emissioner.