Tog Lissabon - Madrid priser fra 285,26 kr.

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Lissabon til Madrid af tog

Rejsen fra Lissabon til Madrid by tog er 503,64 km og tager 11 t. og 29 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.45 og den sidste kl 12.45. Det er muligt at rejse fra Lissabon til Madrid med tog for så lidt som 285,26 kr. eller så meget som 966,83 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 285,26 kr..

Laveste pris285,26 kr.
Rejsens varighed11 t. og 29 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris285,26 kr.
Højeste pris966,83 kr.
Første afgang06.45
Sidste afgang12.45
Afstand503,64 km
AfgangLissabon
AnkomstMadrid
TransportørerRenfe - Intercity, IC - IntercidadesMere

Tog Billetter fra Lisbon til Madrid

Afgangsdato
søndag den 23. jun. 2024

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Lissabon til Madrid.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Madrid. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Lissabon til Madrid, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Lissabon til Madrid?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Lissabon til Madrid fra 285,26 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 389,39 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Lissabon til Madrid?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Lissabon og Madrid.

Hvor lang tid tager det fra Lissabon til Madrid og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Lissabon og Madrid tage 11 t. og 29 min.. Det første tog afgår kl 06.45, mens den sidste er ved 12.45 Det første tog til Madrid blade på 06.45, mens den sidste på 12.45. I gennemsnit, rejsen varer 11 t. og 29 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Madrid i 8 t. og 54 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Lissabon - Madrid?

Togene til Madrid forlade Lissabon fra Lisbon - Oriente,Lisbon Sete Rios,Lisbon Airport (LIS),Lisboa - Santa Apolonia og ankommer i Madrid Puente de la Cea,MADRID (E),Madrid Chamartin,Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Barajas Airport,MADRID BARAJAS aeropuerto T1.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Lisbon til Madrid

Billige tog billetter fra Lissabon til Madrid
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Lissabon til Madrid.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Lissabon til Madrid, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Lissabon til Madrid.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Lisbon til Madrid rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 341,71 kr. til 532,95 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 36% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Lissabon til Madrid

De billigste Lissabon - Madrid togbilletter kan findes for så lavt som 37,94 kr., hvis du er heldig, eller 366,42 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 913,50 kr..

Find den bedste dag at rejse til Madrid med tog

Når du rejser til Madrid med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus fra Lissabon til Madrid
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Lissabon til Madrid med train.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Lissabon til Madrid CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
35.25kg
Bus
37.77kg
Fly
100.73kg
Bil
80.58kg
Hvad er CO2-emissionerne for Lissabon til Madrid med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Lissabon og Madrid er 35.25kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Lissabon og Madrid? Ved at tage toget mellem Lissabon og Madrid sparer du 65.48kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.52kg i forhold til bussen og 45.33kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Lissabon til Madrid?
En tog-billet fra Lissabon til Madrid er 389,39 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 285,26 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Lissabon til Madrid?
Den billigste billet, du kan få fra Lissabon til Madrid, er 285,26 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Lissabon og Madrid ved tog?
Lissabon til Madrid er 503,64 km.
Hvor længe varer tog mellem Lissabon og Madrid?
Lissabon til Madrid er i gennemsnit 11 t. og 29 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 8 t. og 54 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Lissabon til Madrid?
Lissabon til Madrid er dækket af 5 operatør(er). Du kan finde på Virail Renfe - Intercity, IC - Intercidades, R - Regional, FlixBus, AP - Alfa Pendular, Renfe levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Lissabon til Madrid?
Lissabon til Madrid har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Lissabon til Madrid?
Den tidligste tog fra Lissabon til Madrid afgår ved 06.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Lissabon til Madrid?
Den seneste tog fra Lissabon til Madrid afgår ved 12.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Lissabon til Madrid?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 285,26 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Lissabon til Madrid af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Lissabon og Madrid er 8 t. og 54 min..
Er der en direkte tog fra Lissabon til Madrid?
Ja, der er en direkte tog mellem Lissabon og Madrid.
Hvad er CO2-emissionerne for Lissabon til Madrid af tog?
tog-rejsen fra Lissabon til Madrid skaber 35.25kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Lissabon

Populære ruter

Weekendudflugter fra Lissabon

Andre destinationer fra Lissabon

Hovedruter til Madrid

Andre populære ruter