Tog Mestre - Venedig priser fra 10,79 kr.

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
10,79 kr.

Mestre til Venedig af tog

Rejsen fra Mestre til Venedig by tog er 8,73 km og tager 0 t. og 18 min.. Der er 24 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.20 og den sidste kl 21.28. Det er muligt at rejse fra Mestre til Venedig med tog for så lidt som 10,79 kr. eller så meget som 10,79 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 10,79 kr..

Laveste pris10,79 kr.
Rejsens varighed0 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag24
Laveste pris10,79 kr.
Højeste pris10,79 kr.
Første afgang05.20
Sidste afgang21.28
Afstand8,73 km
AfgangMestre
AnkomstVenedig
TransportørerRegionale Veloce

Tog Billetter fra Mestre til Venice

Afgangsdato
tirsdag den 23. apr. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Mestre til Venedig på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Mestre til Venedig?

I gennemsnit tog billetter fra Mestre til Venedig omkostninger 10,79 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 10,79 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Mestre til Venedig?

For at komme til Venedig med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid vil det tage dig fra Mestre til Venedig med tog og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Mestre og Venedig tage 0 t. og 18 min.. Det første tog afgår kl 05.20, mens den sidste er ved 21.28 Mens det første tog til Venedig blade på 05.20, er den sidste planlagt til 21.28. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 0 t. og 18 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Venedig i 0 t. og 6 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Mestre til Venedig?

Togene kører Mestre fra Venice Mestre Station og ankommer til Venice Marco Polo Airport,Venice - Tronchetto,Venezia - Santa Lucia.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Mestre til Venice

Billige tog billetter fra Mestre til Venedig
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Mestre til Venedig.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Mestre til Venedig, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Mestre til Venedig.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Mestre til Venice rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 10,79 kr. til 11,38 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 5% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Mestre til Venedig

De billigste Mestre - Venedig togbilletter kan findes for så lavt som 10,04 kr., hvis du er heldig, eller 11,05 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 13,91 kr..

Find den bedste dag at rejse til Venedig med tog

Når du rejser til Venedig med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Mestre til Venedig CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
0.61kg
Bus
0.65kg
Fly
1.75kg
Bil
1.4kg
Hvad er CO2-emissionerne for Mestre til Venedig med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Mestre og Venedig er 0.61kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Mestre og Venedig? Ved at tage toget mellem Mestre og Venedig sparer du 1.14kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.04kg i forhold til bussen og 0.79kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Mestre til Venedig?
En tog-billet fra Mestre til Venedig er 10,79 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 10,79 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Mestre til Venedig?
Den billigste billet, du kan få fra Mestre til Venedig, er 10,79 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Mestre og Venedig ved tog?
Mestre til Venedig er 8,73 km.
Hvor længe varer tog mellem Mestre og Venedig?
Mestre til Venedig er i gennemsnit 0 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 6 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Mestre til Venedig?
Mestre til Venedig har i gennemsnit 24 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Mestre til Venedig?
Den tidligste tog fra Mestre til Venedig afgår ved 05.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Mestre til Venedig?
Den seneste tog fra Mestre til Venedig afgår ved 21.28. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Mestre til Venedig?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 10,79 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Mestre til Venedig?
Der er i gennemsnit 24 fra Mestre at gå til Venedig.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Mestre til Venedig af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Mestre og Venedig er 0 t. og 6 min..
Er der en direkte tog fra Mestre til Venedig?
Ja, der er en direkte tog mellem Mestre og Venedig.
Hvad er CO2-emissionerne for Mestre til Venedig af tog?
tog-rejsen fra Mestre til Venedig skaber 0.61kg CO2-emissioner.