Tog Řevničov - Prag priser fra 19,86 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Řevničov til Prag af tog

Rejsen fra Řevničov til Prag by tog er 45,02 km og tager 1 t. og 26 min.. Der er 13 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.12 og den sidste kl 23.30. Det er muligt at rejse fra Řevničov til Prag med tog for så lidt som 19,86 kr. eller så meget som 27,37 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 19,86 kr..

Laveste pris19,86 kr.
Rejsens varighed1 t. og 26 min.
Tilslutning pr. dag13
Laveste pris19,86 kr.
Højeste pris27,37 kr.
Første afgang04.12
Sidste afgang23.30
Afstand45,02 km
AfgangŘevničov
AnkomstPrag
Transportørercdcz

Sammenlign bedste tog priserne fra Řevničov til Prag.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Řevničov til Prag i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Řevničov til Prag?

I gennemsnit tog billetter fra Řevničov til Prag omkostninger 23,95 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 19,86 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Řevničov til Prag med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Řevničov -. Prag

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Řevničov til Prag planlagt?

De tog, der kører mellem Řevničov og Prag tage 1 t. og 26 min.. Det første tog afgår kl 04.12, mens den sidste er ved 23.30 I gennemsnit tager det 1 t. og 26 min. at komme til Prag med tog, men du bliver nødt 0 t. og 53 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04.12, mens den sidste blade :Řevničov på 23.30.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Řevničov til Prag?

De tog til Prag kan efterlade fra Krupá nádraží og ankommer til Praha Liben,Praha Holesovice,Ruzyne International Airport,Prague, Hlavni nadrazi,Praha Masarykovo nadrazi,Prague UAN Florenc,Prague (Černý Most),Praha-Vysochany,Prague - Zličín.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Řevničov til Prag
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Řevničov til Prag.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Řevničov til Prag, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Řevničov til Prag.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Řevničov til Prag

De billigste Řevničov - Prag togbilletter kan findes for så lavt som 63,97 kr., hvis du er heldig, eller 78,90 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 85,54 kr..

Find den bedste dag at rejse til Prag med tog

Når du rejser til Prag med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Řevničov til Prag CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.15kg
Bus
3.38kg
Fly
9kg
Bil
7.2kg
Hvad er CO2-emissionerne for Řevničov til Prag med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Řevničov og Prag er 3.15kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Řevničov og Prag? Ved at tage toget mellem Řevničov og Prag sparer du 5.85kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.23kg i forhold til bussen og 4.05kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Řevničov til Prag?
En tog-billet fra Řevničov til Prag er 23,95 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 19,86 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Řevničov til Prag?
Den billigste billet, du kan få fra Řevničov til Prag, er 19,86 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Řevničov og Prag ved tog?
Řevničov til Prag er 45,02 km.
Hvor længe varer tog mellem Řevničov og Prag?
Řevničov til Prag er i gennemsnit 1 t. og 26 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 53 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Řevničov til Prag?
Řevničov til Prag har i gennemsnit 13 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Řevničov til Prag?
Den tidligste tog fra Řevničov til Prag afgår ved 04.12. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Řevničov til Prag?
Den seneste tog fra Řevničov til Prag afgår ved 23.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Řevničov til Prag?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 19,86 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Řevničov til Prag?
Der er i gennemsnit 4 fra Řevničov at gå til Prag.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Řevničov til Prag af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Řevničov og Prag er 0 t. og 53 min..
Er der en direkte tog fra Řevničov til Prag?
Ja, der er en direkte tog mellem Řevničov og Prag.
Hvad er CO2-emissionerne for Řevničov til Prag af tog?
tog-rejsen fra Řevničov til Prag skaber 3.15kg CO2-emissioner.