Tog Sankt Petersborg - Moskva priser fra 87,10 kr.

Start fra
87,10 kr.

Sankt Petersborg til Moskva af tog

Rejsen fra Sankt Petersborg til Moskva by tog er 635,14 km og tager 6 t. og 11 min.. Der er 30 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.40 og den sidste kl 23.55. Det er muligt at rejse fra Sankt Petersborg til Moskva med tog for så lidt som 87,10 kr. eller så meget som 487,06 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 87,10 kr..

Laveste pris87,10 kr.
Rejsens varighed6 t. og 11 min.
Tilslutning pr. dag30
Laveste pris87,10 kr.
Højeste pris487,06 kr.
Første afgang00.40
Sidste afgang23.55
Afstand635,14 km
AfgangSankt Petersborg
AnkomstMoskva
TransportørerRZD

Tog Billetter fra Saint-Petersburg til Moscow

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Sankt Petersborg til Moskva på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Sankt Petersborg til Moskva. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Sankt Petersborg til Moskva?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Sankt Petersborg til Moskva er af 231,33 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Sankt Petersborg til Moskva kan være omkring 87,10 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Sankt Petersborg til Moskva med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Sankt Petersborg og Moskva.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Sankt Petersborg til Moskva planlagt?

Det første tog til Moskva blade på 00.40, mens den sidste på 23.55. For at komme fra Sankt Petersborg til Moskva med tog, skal du 6 t. og 11 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 6 t. og 11 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Moskva i 3 t. og 45 min.. Det første tog kører fra Sankt Petersborg på 00.40, mens den sidste blade på 23.55.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Sankt Petersborg og Moskva?

De tog til Moskva vil efterlade fra og vil ankomme til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Saint-Petersburg til Moscow

Billige tog billetter fra Sankt Petersborg til Moskva
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Sankt Petersborg til Moskva.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Sankt Petersborg til Moskva, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Sankt Petersborg til Moskva.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Saint-Petersburg til Moscow rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 17,48 kr. til 137,31 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 87% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Sankt Petersborg til Moskva

De billigste Sankt Petersborg - Moskva togbilletter kan findes for så lavt som 66,42 kr., hvis du er heldig, eller 105,39 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 143,63 kr..

Find den bedste dag at rejse til Moskva med tog

Når du rejser til Moskva med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Sankt Petersborg til Moskva CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
44.46kg
Bus
47.64kg
Fly
127.03kg
Bil
101.62kg
Hvad er CO2-emissionerne for Sankt Petersborg til Moskva med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Sankt Petersborg og Moskva er 44.46kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Sankt Petersborg og Moskva? Ved at tage toget mellem Sankt Petersborg og Moskva sparer du 82.57kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 3.18kg i forhold til bussen og 57.16kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Sankt Petersborg til Moskva?
En tog-billet fra Sankt Petersborg til Moskva er 231,33 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 87,10 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Sankt Petersborg til Moskva?
Den billigste billet, du kan få fra Sankt Petersborg til Moskva, er 87,10 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Sankt Petersborg og Moskva ved tog?
Sankt Petersborg til Moskva er 635,14 km.
Hvor længe varer tog mellem Sankt Petersborg og Moskva?
Sankt Petersborg til Moskva er i gennemsnit 6 t. og 11 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 45 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Sankt Petersborg til Moskva?
Sankt Petersborg til Moskva har i gennemsnit 30 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Sankt Petersborg til Moskva?
Den tidligste tog fra Sankt Petersborg til Moskva afgår ved 00.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Sankt Petersborg til Moskva?
Den seneste tog fra Sankt Petersborg til Moskva afgår ved 23.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Sankt Petersborg til Moskva?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 87,10 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Sankt Petersborg til Moskva?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Sankt Petersborg for at gå til Moskva. Du kan gå fra Saint Petersburg Pulkovo Airport, Московский вокзал (Moscow station), og du kan nå frem til Moskow Bus station " Northern Gate", Moskva Киевский Вокзал, Aeroport Domodedovo, Vnukovo International Airport, Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station), Moscow Sheremetyevo International Airport, Zhukovsky International Airport.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Sankt Petersborg til Moskva?
Der er i gennemsnit 30 fra Sankt Petersborg at gå til Moskva.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Sankt Petersborg til Moskva af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Sankt Petersborg og Moskva er 3 t. og 45 min..
Er der en direkte tog fra Sankt Petersborg til Moskva?
Ja, der er en direkte tog mellem Sankt Petersborg og Moskva.
Hvad er CO2-emissionerne for Sankt Petersborg til Moskva af tog?
tog-rejsen fra Sankt Petersborg til Moskva skaber 44.46kg CO2-emissioner.