Tog Santander - Pamplona priser fra 363,73 kr.

Start fra
363,73 kr.

Santander til Pamplona af tog

Rejsen fra Santander til Pamplona by tog er 189,78 km og tager 10 t. og 35 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.00 og den sidste kl 16.15. Det er muligt at rejse fra Santander til Pamplona med tog for så lidt som 363,73 kr. eller så meget som 461,17 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 363,73 kr..

Laveste pris363,73 kr.
Rejsens varighed10 t. og 35 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris363,73 kr.
Højeste pris461,17 kr.
Første afgang07.00
Sidste afgang16.15
Afstand189,78 km
AfgangSantander
AnkomstPamplona
TransportørerStar East Airline, Renfe REGIONAL EXPRESS

Tog Billetter fra Santander til Pamplona

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Sammenlign bedste tog priserne fra Santander til Pamplona.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Santander til Pamplona. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Santander til Pamplona?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Santander til Pamplona til 363,73 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Pamplona omkostninger i gennemsnit 392,59 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Santander til Pamplona?

For at komme til Pamplona med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Pamplona med tog?

De tog, der kører mellem Santander og Pamplona tage 10 t. og 35 min.. Det første tog afgår kl 07.00, mens den sidste er ved 16.15 Med de hurtigste forbindelser vil du være i Pamplona i 8 t. og 17 min., men i gennemsnit tager 10 t. og 35 min.. Den første tog ledes til Pamplonay er på 07.00, mens den sidste blade Santander på 16.15.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Santander til Pamplona?

De tog til Pamplona kan efterlade fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Santander til Pamplona

Billige tog billetter fra Santander til Pamplona
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Santander til Pamplona.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Santander til Pamplona, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Santander til Pamplona.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Santander til Pamplona rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Pamplona med tog

Når du rejser til Pamplona med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Santander til Pamplona CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.28kg
Bus
14.23kg
Fly
37.96kg
Bil
30.36kg
Hvad er CO2-emissionerne for Santander til Pamplona med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Santander og Pamplona er 13.28kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Santander og Pamplona? Ved at tage toget mellem Santander og Pamplona sparer du 24.68kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.95kg i forhold til bussen og 17.08kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Santander til Pamplona?
En tog-billet fra Santander til Pamplona er 392,59 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 363,73 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Santander til Pamplona?
Den billigste billet, du kan få fra Santander til Pamplona, er 363,73 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Santander og Pamplona ved tog?
Santander til Pamplona er 189,78 km.
Hvor længe varer tog mellem Santander og Pamplona?
Santander til Pamplona er i gennemsnit 10 t. og 35 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 8 t. og 17 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Santander til Pamplona?
Santander til Pamplona er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Star East Airline, Renfe REGIONAL EXPRESS, Alvia levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Santander til Pamplona?
Santander til Pamplona har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Santander til Pamplona?
Den tidligste tog fra Santander til Pamplona afgår ved 07.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Santander til Pamplona?
Den seneste tog fra Santander til Pamplona afgår ved 16.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Santander til Pamplona?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 363,73 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Santander til Pamplona?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Santander for at gå til Pamplona. Du kan gå fra Santander Estación, Nueva Montaña, Maliaño, og du kan nå frem til Pamplona Airport, Pamplona Calle Yanguas y Miranda, Pamplona/Iruña.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Santander til Pamplona af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Santander og Pamplona er 8 t. og 17 min..
Er der en direkte tog fra Santander til Pamplona?
Ja, der er en direkte tog mellem Santander og Pamplona.
Hvad er CO2-emissionerne for Santander til Pamplona af tog?
tog-rejsen fra Santander til Pamplona skaber 13.28kg CO2-emissioner.