Tog Southampton - Oxford priser fra 171,75 kr.

Start fra
171,75 kr.

Southampton til Oxford af tog

Rejsen fra Southampton til Oxford by tog er 94,99 km og tager 1 t. og 43 min.. Der er 22 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.15 og den sidste kl 23.00. Det er muligt at rejse fra Southampton til Oxford med tog for så lidt som 171,75 kr. eller så meget som 368,12 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 171,75 kr..

Laveste pris171,75 kr.
Rejsens varighed1 t. og 43 min.
Tilslutning pr. dag22
Laveste pris171,75 kr.
Højeste pris368,12 kr.
Første afgang05.15
Sidste afgang23.00
Afstand94,99 km
AfgangSouthampton
AnkomstOxford
TransportørerGreat Western Railway, South Western Railway

Tog Billetter fra Southampton til Oxford

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Med virail de billigste togbilletter fra Southampton til Oxford.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Southampton til Oxford. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Southampton til Oxford?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Southampton til Oxford er af 336,73 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Southampton til Oxford kan være omkring 171,75 kr..

Tog fra Southampton til Oxford: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

For at komme til Oxford med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid tager det fra Southampton til Oxford og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 1 t. og 43 min. at nå Oxford. Den tidligste Toget kører Southampton på 05.15, mens den sidste blade på 23.00. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t. og 43 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Oxford i 1 t. og 22 min.. Det første tog kører fra Southampton på 05.15, mens den sidste blade på 23.00.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Southampton - Oxford?

De tog til Oxford kan efterlade fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Southampton til Oxford

Billige tog billetter fra Southampton til Oxford
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Southampton til Oxford.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Southampton til Oxford, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Southampton til Oxford.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Southampton til Oxford rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Southampton til Oxford

De billigste Southampton - Oxford togbilletter kan findes for så lavt som 248,36 kr., hvis du er heldig, eller 361,58 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 576,10 kr..

Find den bedste dag at rejse til Oxford med tog

Når du rejser til Oxford med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Great Western Railway (GWR) er et britisk jernbaneselskab, der driver passagertrafik mellem London og det sydvestlige England, samt dele af Wales. Det blev grundlagt i 1833 og var oprindeligt kendt som Great Western Railway Company. GWR er nu ejet af FirstGroup. Virksomheden er kendt for sit ikoniske grønne liv og sine historiske damplokomotiver, herunder den berømte Flying Scotsman.

South Western Railway (SWR) er et togoperatørselskab i Det Forenede Kongerige, der driver passagerbefordring i det sydvestlige England og dele af det sydlige England. Det blev dannet i 2017 som et resultat af sammenlægningen af South West Trains og Island Line Trains. SWR driver tjenester til større byer som London, Bristol, Southampton og Portsmouth samt mindre byer og landsbyer i regionen. Virksomheden driver en flåde af moderne tog, inklusive elektriske og diesel-flere enheder, og tilbyder en række billetmuligheder, herunder sæsonkort, forhåndskøbsbilletter og fleksible priser. SWR ejes af FirstGroup og MTR Corporation.

Tjenester ombord på Great Western Railway, South Western Railway fra Southampton til Oxford
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Southampton til Oxford med train.
Faciliteter Great Western Railway South Western Railway
quiet_zone Stille zone check check
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check cross
food_and_drink Mad og drikke check check

Southampton til Oxford CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
6.65kg
Bus
7.12kg
Fly
19kg
Bil
15.2kg
Hvad er CO2-emissionerne for Southampton til Oxford med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Southampton og Oxford er 6.65kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Southampton og Oxford? Ved at tage toget mellem Southampton og Oxford sparer du 12.35kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.47kg i forhold til bussen og 8.55kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Southampton til Oxford?
En tog-billet fra Southampton til Oxford er 336,73 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 171,75 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Southampton til Oxford?
Den billigste billet, du kan få fra Southampton til Oxford, er 171,75 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Southampton og Oxford ved tog?
Southampton til Oxford er 94,99 km.
Hvor længe varer tog mellem Southampton og Oxford?
Southampton til Oxford er i gennemsnit 1 t. og 43 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 22 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Southampton til Oxford?
Southampton til Oxford er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Great Western Railway, South Western Railway, CrossCountry levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Southampton til Oxford?
Southampton til Oxford har i gennemsnit 22 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Southampton til Oxford?
Den tidligste tog fra Southampton til Oxford afgår ved 05.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Southampton til Oxford?
Den seneste tog fra Southampton til Oxford afgår ved 23.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Southampton til Oxford?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 171,75 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Southampton til Oxford?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Southampton for at gå til Oxford. Du kan gå fra Swaythling, og du kan nå frem til Oxford Sandhills, Oxford Railway Station, Oxford Gloucester Green.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Southampton til Oxford?
Der er i gennemsnit 16 fra Southampton at gå til Oxford.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Southampton til Oxford af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Southampton og Oxford er 1 t. og 22 min..
Er der en direkte tog fra Southampton til Oxford?
Ja, der er en direkte tog mellem Southampton og Oxford.
Hvad er CO2-emissionerne for Southampton til Oxford af tog?
tog-rejsen fra Southampton til Oxford skaber 6.65kg CO2-emissioner.